Jooel

Terve,

pidetään ensi viikon torstaina 24.1 klo 17.00 ponpa10/11/12 poikien huoltajapalaveri palloilusalin pukukopissa. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi paikalle. Asioina ainakin:
- joukkueen toiminta
- yhteiset säännöt
- kevään/kesän ohjelma
- joukkueen huoltaja-asia
- muut ajankohtaiset asiat

Terveisin

Sari, Mirja, Juha ja Jooel

Tero

Arinan omistaja, anna tukesi yhdelle vuoden 2018 yhteistyöseuroista liittymällä Kannustajaksi Omalla S-kanavalla! Kannustaminen on sinulle täysin ilmaista. Kannusta Ponkilan Panttereita!

Seuroille maksettava Kannustajat-tukipotti määräytyy sen mukaan, kuinka paljon kukin seura kerää Kannustajia ja Kannustajat Bonusta. Mitä enemmän Kannustajat kerryttävät Bonusta, sitä suurempi on seuran saama osuus Arinan jakamasta tukipotista. Seuran kannattaminen ei vähennä henkilökohtaisia Bonuksia, vaan kyseessä on Arinan maksama lisätuki seuroille.

Sari

Muistutus tästä. Vielä ehtii kannustamaan, otetaan loppukiri! Käy ko. osoitteessa katsomassa ohjeet ja kannusta Ponkilan Panttereita.

(poistettu pelaaja)

Seuran sihteeri tässä hei!

Kaksivuotinen pestini on päättymässä enkä ole enää muiden luottamustehtävieni vuoksi käytettävissä Ponkilan Panttereiden johtokunnassa.
Tilalleni haetaan nyt uutta jatkajaa, eli mikäli haluat jäseneksi seuran hallintoon ja ottaa vastaan mielenkiintoisen tehtävän sihteerinä, voit ottaa yhteyttä puheenjohtaja Tero Lehmikankaaseen tai meihin muihin johtokunnan jäseniin.

Uusi sihteeri saa kaiken tarvittavan materiaalin ja luonnollisesti huolellisen perehdytyksen.
Tähän hommaan voi ryhtyä kuka tahansa isä tai äiti!

Mikäli mielenkiintosi heräsi, niin otahan rohkeasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Syysterveisin Leena-sihteeri

(poistettu pelaaja)

Tervehdys. Nyt on asiat edennyt jo siihen pisteeseen meidän perheessä, että muutamme jo lokakuun puolivälissä Tornioon asumaan. On ollut suuri nautinto ja ilo olla mukana lasten jalkapalloharrastuksessa aktiivisessa ja innokkaassa seurassa. Jatkakaa samaan malliin. Pienellä haikeudella jätämme Ponpan ja mahtavat pelaajat ja kaikki taustajoukot. Peetu ja Pontus siirtyvät TP 47 riveihin ja varmaan jossain vaiheessa tavataan pelikentillä. Raimo

Sari

Tervehdys. Tämä on niin harmi kuulla, mutta tietysti teille aivan mahtava asia. Toivotankin koko joukkueen puolesta teille onnea ja menestystä uuteen kotiin sekä pojille tsemppiä pelikentille. Kiitokset myös teille kaikesta osallistumisesta.
Näemmehän vielä päätösturnauksessa, ja toivottavasti vielä myöhemminkin pelien tiimoilta.

Touko

Hei! Kysyn Jimin äidin puolesta: ottiko joku äskeisistä treeneistä kentältä mukaan Jimin lippiksen (musta ponpan lippis)? Oli unohtanut kentälle ja äsken olivat käyneet katsomassa, niin ei ollut löytynyt enää.

Jooel

Mulla on. 0407083426